Escalina, bojeata leubow nossi polnea jevot, Ich stand Michael Aävanjov sehr nahe, der ein Anhänger Peter Deunov aus Sofia war. Kennst du ihn? Ich lehre Paneurithmie. Idji
ja, ich habe Michail Ivanov gelesen und finde sein Werk sehr interessant, einschließlich das, was er über Sexualität sagt.
Na, das ist jetzt sehr interessant! Wo lehrst du denn Paneurhythmie? Ich dachte, das wäre nur in Frenkreich irgednwie verbreitet, und an einigen Stellen in den USA (außer in Bulgarien, natürlich).
Ich bin letzterzeit in Sachen Klangtherapie, hat aber mit Paneurhythmie viel zu tun, was den musikalischen Zugang betrifft.
Escarina, Du gibst vor nicht Deutsch zu sein, aber du bist es. Du gibst vor nicht voll von hass zu sein, aber du bist es. Auf Nimmerwiedersehen du kleine, deutsche, hassefüllte Person.
Уважаема Иджи (или както следва да се чете това име),
Бих искала да се запозная с немците, които толкова добре биха владели майчиния ми език. Но дори и да има такива, за мен немец не се равнява на изпълнен с омраза. Поведението Ви е меко казано странно. Не знам точно кой е изпълнен с омраза, но Вие си имате някакъв емоционален проблем, който следва да си разрешите сама.
Поздрави и приятно по-нататъшно писане по форума (без мен).
Е.
Π.Π. Коригирам и написаното от Вас на латиница уж на български. Правилно е да се каже: Божията любов е пълен живот. Ако действително трябва да вярвам, че в убежденията си сте повлияна от Учителя, то нещо много съществено от учението му не сте схванали. Как преподавате паневритмия в това състояние на духа не знам. Ако в мен има толкова ожесточение, бих си подредила първо нещата в себе си, после бих учила другите на каквото и да било.